Office for Recreation and Sport

2015 STARCLUB Club Development Conference

 


Registration Form

Date:   Sunday October 11 2015
   
Time:   Registrations from 9 am.
 Concludes at 3:30 to 4:30 with refreshments & networking
   
Venue:   William Magarey Room,
 Level 3 Riverbank Stand Adelaide Oval.
   
Cost:   Single $30 Two for $50* Three for $60* (*from same club)
 Lunch and refreshments included.
   
Parking:   FREE parking in Northern Car park off Pennington Tce.
   

Program

  • Shorter Presentations in Magarey Room just tune in to the ones you want. Network with others between presentations.

  • Involvement in workshops (2-3hrs held in separate rooms) requires PRE-REGISTRATION ON THIS FORM with limits and waiting lists applicable.

  • You are not obliged to attend all day BUT MUST REGISTER FOR THE CONFERENCE BEFORE THE CLOSING DATE

Presentation stream

   Magarey Room
 9.00 am  Sign in opens - Registration desk open until 1.30pm
 9.15 am Welcome
 9.30 am  Presentation 1 (30 mins):
What is the value of Sport in South Australia? (ORS)
 10.00 am  Presentation 2 (30 mins):
Building leadership in your club
(Daniel Healy / Leading Teams & local club)
 10.30 am  Presentation 3 (30 mins):
Simpler Financial Management for your club
(Local Sports Club & Murraylands STARCLUB Field Officer)
 11.00 am  Refreshment break
 11.15 am  Presentation 4 (15 mins):
Sports Vouchers program - Is your club cashing in?
(Local club & ORS)
 11.45 am  Presentation 5 (15 mins):
SASI Talent Search - Is your club a pathway to the Olympics?
(Encounter Paddling Club & SASI)
 12.15 pm  Presentation 6 (15 mins):
Community Facility Funding - Building better clubs
(Strathalbyn Football Club & ORS Funding Services)
 12.30 pm  Lunch (Provided)
 1.30 pm  Presentation 7 (15 mins):
Active Ageing 5 for 10 program - Opening new doors for new members
 2.00 pm  Presentation 8 (15 mins):
Australian Sports Foundation - Partnering with sport to help raise funds for vital projects
(Jaime Firman, ASF)
 2.30 pm  Presentation 9 (15 mins):
Local Community Insurance Services - Providing insurance solutions to clubs for over 30 years
(David Swaine, LCIS Executive)
 3.00 pm  Conference wrap up and feedback
 3.30 pm  Refreshments and networking (1 hour)

 

Workshop stream

 

   Suite #1  Suite #2
 9.00 am  Sign in opens - Registration desk open until 1.30pm
 9.15 am Welcome
 9.30 am  Training Workshop A (3 Hours)
 Essentials for Coaching Children (ORS)
 PRE-REGISTRATION ESSENTIAL.
 FREE
 Max 25 Registrations.
 ONE PER CLUB ONLY.
 Training Workshop B (3 Hours)
 Complaint Handling Course (ORS) Jane Bartlett.
 PRE-REGISTRATION ESSENTIAL.
 FREE - Max 40 Registrations.
 ONE PER CLUB ONLY
 12.30 pm Lunch (Provided)
 1.30 pm  Training Workshop C (2 Hours)
 Introduction to Sports Training
 Sports Medicine Australia - SA
 PRE-REGISTRATION ESSENTIAL.
 FREE. Max 25 Registrations.
 ONE PER CLUB ONLY.
 Information Session (2 Hours)
 Sustainable clubs - Understanding your utility costs and managing your facilities/grounds better
 SA Water Conservation Council SA ORS
 PRE-REGISTRATION REQUIRED
 3.30 pm  Refreshments and networking (1 hour)

 


 Registration Details

  • Use this form to register up to three people at a time from the same club. Maximum of 3 per club due to capacity.
  • Valid details including email address must be submitted for every delegate.
  • VALID EMAIL ADDRESSES MUST BE SUBMITTED FOR EVERY DELEGATE ATTENDING.
  • Online registrations preferred with payment by Credit Card.
  • If you have any problems submitting your registration online or wish to pay be cheque (NO CASH ON THE DAY), please email damian.leonard@sa.gov.au
  • A confirmation email will be sent prior to the event, providing a map and further details.

REGISTRATIONS CLOSE SOON UNLESS SOLD OUT - like it did in 2014


  I want to register 1    2    3 attendees    Cost : 
 

  Club Name : 
 
  Club address : 


Attendee 1   First Name :      Last Name :    
  Club Role :     Email :    


Attendee 2   First Name :      Last Name :    
  Club Role :     Email :    


Attendee 3   First Name :      Last Name :    
  Club Role :     Email :    
 

Workshop Registration

       
If you would like to register for any of the workshops in lieu of the Presentations, please complete the details below.

Essentials For Coaching Children Training Workshop (9.30am-12.30 pm)
Places Limited: Only one Registration per Club

First Name :   
 
Complaint Handling Training Workshop (9.30am-12.30 pm)
Places Limited: Only one Registration per Club

First Name :   
 
Sideline Help: Introduction to Sports Training (Sports Medicine Australia SA Branch (1.30pm-3.30pm)
Places Limited: Only one Registration per Club

First Name :   
 
Sustainable clubs - Managing your water more efficiently Workshop (1.30pm-3.30pm)

First Name :   
First Name :   
First Name :   
 
 

I have read and accept the terms and conditions

 

   

 

Form processed by